Háztratási

Nutribullet – Egészséges smoothie mindenkinek + receptek

nutribullet smoothie

A Nutribullet a Delimano smoothie készítőinek termékcsaládja.

Ezeket a konyhai segédeszközöket elsősorban gyümölcsökből és zöldségekből egészséges italok készítésére tervezték.

Smoothie vagy turmix név alatt ismerjük őket. A gyakorlatban azonban klasszikus konyhai asztali mixerként is használhatók.

Delimano márka

A Delimano összesen három specifikációt árul, 600 (alapmodell), 900 (magasabb modell) és Rx 1700 (prémium modell) jelzéssel.

Sok tekintetben különböznek egymástól, amelyek közül a legfontosabb a megkérdőjelezhetetlen teljesítmény, a percenkénti fordulatszám és az opcionális felszereltség.

Ennek a márkának a termékei hazánk legnépszerűbb és legkeresettebb smoothie készítők közé tartoznak, ezért úgy döntöttünk, megírjuk ezt a cikket, amelyben ezeket értékeljük, és egyben összehasonlítjuk egymással.

Bízunk benne, hogy ez segíteni fog a döntésben. És nem csak abban, hogy a Nutribullet megfelelő választás-e az Ön számára, hanem abban is, hogy melyik modell felel meg leginkább az Ön igényeinek.

Nutribullet 900

Jobb teljesítményű változat, amely ledarálja a magokat, az erős szárat és a kemény héjat is.

A motor teljesítménye egészen 900 W.

Fordulatszám 22500~25500 ford/perc.

Rengeteg kiegészítőt és táplálkozási tanácsadót is tartalmaz.

Nutribullet 600

A Nutribullet legnépszerűbb változata!

Rengeteg kiegészítőt, táplálkozási tanácsadót és receptkönyvet tartalmaz.

A motor 20 000 – 23 000 ford./perc fordulatszámmal rendelkezik.

A csomag egy 6 hetes étkezési tervet is tartalmaz, amely megkönnyíti a fogyást.

nutribullet rx

Nutribullet 600 – olcsóbb változat

Ez egy alapmodell, amely az egyetlen, amelyet két változatban árulnak. Ezek funkcionalitásukat tekintve semmi másban nem különböznek egymástól, mint a kiegészítő felszerelések mennyiségében. Az első változatot 5 darabot, a másodikat pedig 12 kiegészítő felszerelést tartalmazó készletként kínálják.

A két Nutribullet modell árának különbsége azonban meglehetősen minimális. A mi szempontunkból ezért ésszerűbb egy gazdagabb felszereltségű változatot beszerezni.

Ami a műszaki paramétereket illeti, akkor ennek a készüléknek a fogyasztása 600 W, a percenkénti fordulatszám pedig eléri a 20 ezres határt. Nemcsak mindenféle friss és fagyasztott gyümölcsöt és zöldséget darál le, hanem jéggel, diófélékkel és mindenféle magokkal is könnyedén megbirkózik.

Az utolsó két megnevezett alapanyagnál (diófélék és magok) azonban le kell szögeznünk, hogy ezekhez speciális pengét kell használni. Csak a fent említett szélesebb körű opcionális felszerelés részeként kapható.

Ennek keretében meg kell rónunk a Nutribullet 600-at, amiért nem engedi azonnal ledarálni a diót és a magvakat. Először is külön kell őket ledarálni és csak leőrlés után lehet más alapanyagokhoz adni (ez is a pengecserével jár).

De valószínűleg ez az egyetlen dolog, amit fel lehet róni ennek az eszköznek. Ellenkező esetben egy minőségi, megbízható, gyors és funkcionális készülék, amely nem okoz csalódást.

Nutribullet Pro 900 – arany középút

A 900 valahol az alap és a prémium Nutribullet modellek között áll, és egyfajta arany középút. Bemeneti teljesítménye 900 W, fordulatszáma 25 000 percenként.

Ennek és a vágópenge-koncepció kissé eltérő módjának köszönhetően daráláskor közvetlenül megbirkózik a diókkal és a magvakkal is. Nem szükséges ezért a pengéket cserélni, mint a fent említett olcsóbb “testvérnél” (vagyis ebből a szempontból sokkal praktikusabb és kényelmesebb a használata).

Ezt tekintjük a két modell közötti legalapvetőbb különbségnek. Ráadásul szerintünk ez egy elég fontos szempont, hiszen elég gyakran kerülnek a smoothieba magvak és diófélék.

A mi tippünk

Próbálja ki ezt a minőségi mixert. Javasoljuk, hogy vásárolja meg az eladó hivatalos webhelyéről. Ezzel elkerülhető a rossz minőségű utánzatok kellemetlensége, és biztosan a legjobb áron vásárolja meg.

Ami a nagyobb teljesítményt illeti még, hogy ez a készülék egyszerre több alapanyagot tud ledarálni, így egy nagy edény térfogata 900 ml-re nő. Ezt különösen nagyra értékelik a gyermekes családok, akik négy adagot szeretnének egyszerre elkészíteni. Végül tegyük hozzá, hogy a készüléket kilenc részes készletben kínálják.

Paradox módon nem rendelkezik annyi kiegészítő felszereléssel, mint az olcsóbb Nutribullet 600 drágább változataiban. Egy darab viszont kimarad, mégpedig a diófélék és magvak kése.

Ha mindezt összegeznénk, valószínűleg a 900-as modellt választanánk a 600-as helyett, mert nekünk sokkal praktikusabbnak tűnik. Ugyanakkor figyelembe kell venni a magasabb, mintegy harmadával magasabb vételárát is.

Nutribullet Rx 1700 – a smoothie készítők csúcsa

A Nutribullet Rx 1700 a csúcsmodell a teljes választékban. Megfelel mind a teljesítménynek, mind a használt technológiáknak és a multifunkcionalitásnak. A modell teljesítménye 1700 W, és eléri a tekintélyes 30 ezer fordulatot percenként. Automata mixerrendszerrel van felszerelve.

Nem kell mást tennie, mint a megtöltött edényt behelyezni a készülékbe, és az ki-be kapcsol magától. Pontosan akkor, amikor elkészül a smoothie.

Ezenkívül az ilyen típusú Nutribullet levesek készítésére alkalmas programmal is rendelkezik. Minden teljesen automatikus, és a forró leves körülbelül 7 perc alatt elkészül. Egyszerre igazán nagy mennyiségű nyersanyagot képes feldolgozni. Egy extra nagy, 1,3 literes edénnyel is fel van szerelve. Ez egy kiváló készülék, amely ellen semmi rosszat nem lehet mondani.

Ha azonban nem használja a levesprogramot, és nem értékeli az automata mixerprogramot vagy az extra nagy edényt, akkor spóroljon, és vegyen egy olcsóbb modellt ettől a márkából.

A Nutribullet felhasználók véleményei

Áttekintettük a Nutribullet smoothie készítő több száz felhasználó tapasztalatait. Különböző modellek tulajdonosainak véleményéről volt szó.

Általában véve a fogyasztók nagyon elégedettek ezzel a termékkel.

nutribullet gyümölcsök

Egyes vélemények kifejezetten lelkesek, mások józanul pozitívak. A felhasználói vélemények alapján megállapíthatjuk, hogy ez egy nagyon sikeres termékcsalád.

Vigyázzon a hamisított Nutribullet-al

A Nutribullet smoothie készítő nem csak nálunk, hanem gyakorlatilag az egész világon népszerű. Ezek az eszközök nagyon népszerűek például az alábbiakban:

 • Amerikai egyesült államok
 • Nagy-Britannia
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Svájc

Nemcsak emiatt lett a hamisítás tárgya. A vásárlók tömege nem eredeti terméket kap a pénzéért. Minőségével nemhogy nem éri el az eredeti szintjét, de a gyakorlatban egyáltalán nem jó a minősége.

A legtöbb esetben ez teljes kudarc.

Ezek a hamisítványok a mi piacunkon is megjelennek, sőt az egyik eladójuk ellen sikeres per is indult. Ez azonban nem tette lehetővé, hogy minden csalót kiszorítson a piacunkról.

Mit ajánlunk?

A mi szempontunkból a leglogikusabb megoldás a Nutribullet vásárlása közvetlenül az említett hivatalos boltban. Az ilyen üzletben történő vásárlással nem csak eredeti terméket kap, hanem lehetőséget kap a hivatalos szervizre és az eredeti alkatrészek vásárlására is.

Hivatalos kizárólagos forgalmazóként egy ilyen kereskedő nem fogja károsítani a saját márkáját, amelyet gondosan és költségesen igyekszik felépíteni. Ha megtenné, önmagával szembemenne. Ezért 100%-os biztonsággal megvásárolhatja az eredetit egy ilyen eladótól.

Nem valószínű, hogy egy másik eladónak jobb árai lennének, bár elméletileg ez lehetséges a különböző akciókon belül. A választás során ezért ügyeljen az árak internetes összehasonlítására. Találkozhat különösen kedvező árakkal is.

Hogyan ismerhetem fel a hamisított Nutribullet-et?

Ha véletlenül nem eredeti készüléket vásárolt, már alapvetően mindegy. Egy csalótól nem várható el, hogy visszaadja a pénzét. A felhatalmazott társaságok logikusan nem tehetők felelőssé más entitások illegális cselekedeteiért.

Megtehetik a megfelelő jogi lépéseket (leggyakrabban megteszik), de nehezen segíteni az érintett fogyasztón. Visszatérve azonban kérdésünkre.

Az alapvető figyelmeztetés az kell legyen, hogy a készülék nem úgy működik, ahogy kellene. Természetesen lehetséges, hogy károsodott készüléket kapott. Senki sem tökéletes, sőt az eredetiek között is felbukkanhat egy rossz darab.

Ez a helyzet azonban rendkívül kivételes (ebben az esetben természetesen indítsa el a szokásos reklamációs eljárást. Részletes útmutatót és fényképes dokumentációt közvetlenül a Delimano weboldalán találhat).

epres smoothie

A Nutribullet nem csak a smoothiek-ról szól

Ha azt mondjuk, hogy, smoothie készítő, az emberek szinte csak a smoothie-ra gondolnak. Gyümölcsökből, zöldségekből és egyéb kiegészítő összetevőkből kevert híres ital, különösen egészséges és jótékony jellegű.

Az azonban tény, hogy még mindig csak egy mixerről van szó. Specifikussága és fókusza ellenére továbbra is hasonlóan használható, mint egy klasszikus asztali mixer.

Ezzel összefüggésben írtunk Önnek néhány receptet azokhoz az ételekhez, amelyeket a segítségével elkészíthettek.

Ez azonban nem teljes receptszámítás, inkább kóstoló. A következő szövegben arra szeretnénk inspirálni, hogyan használhatja a smoothie készítőt, és így értékelheti felhasználásuk sokoldalúságát.

Merítsen ihletet receptjeinkből

Íme tehát azokból a receptekből álló válogatásunk, amelyek a Nutribullet smoothie készítő használatának sokoldalúságára mutatunk rá.

Egyszerű humusz

Hozzávalók:

 • 1 konzerv csicseriborsó (leöblítve és megszárítva)
 • 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
 • 2 evőkanál tahini krém
 • 4 evőkanál frissen facsart citromlé
 • 2 kis gerezd fokhagyma
 • 100-120 ml víz

Folyamat:

Tegye az összes hozzávalót a keverőtálba. Először a folyékonyakat, majd a szilárdakat.

Az egészet teljesen simára mixereljük, amíg gyönyörűen sima krémet nem kapunk. Jobb óvatosnak lenni a vízzel. Jobb először kevesebbet adni, majd szükség szerint hozzáadni, mint elsőre túlhígítani a humuszt.

Tegyük át a humuszt egy tálba, és csepegtessük meg kevés olívaolajjal. Megszórhatjuk frissen vágott fűszernövényekkel is.

Vegán pesztó

Hozzávalók:

 • 80 g friss bazsalikomlevél
 • 50 g fenyőmag
 • 1-2 gerezd fokhagyma
 • 110 ml extra szűz olívaolaj
 • csipet só

Folyamat:

Először keverje össze a bazsalikomot, a fenyőmagot és a fokhagymát.

Ezután fokozatosan adjunk hozzá olívaolajat a keverékhez 2-3 alkalommal. A hozzávalók között természetesen mixereljük tovább a hozzávalókat. Az eredmény egy könnyű, nedves krém kell legyen, amely könnyedén kenhető.

Végül a vegán pesztót ízesítsük sóval, tegyük egy edénybe (ideális esetben üveg vagy kerámia), és tálalás előtt hagyjuk hűlni legalább egy órát.

Mandulavaj

Hozzávalók:

 • 200 g egész sózatlan és pirítatlan mandula
 • 2 evőkanál méz
 • 1 teáskanál só (ez a tétel nem kötelező, ízléstől függően)

Folyamat:

Tegye a mandulákat a Nutribulletbe. Mixerelje össze őket 5 percig, percenként kapcsolja ki a készüléket, és kaparja le a manduladarabokat az edény faláról.

Második lépésben kapcsoljuk be újra a mixert, és hagyjuk még 15 percig folyamatosan mixerelni a mandulákat. Az eredmény egy olyan massza lesz, amely az enyhén olvasztott klasszikus vajra emlékeztet.

Most már csak a mézet és a sót kell hozzáadni (ha szükséges), majd újra alaposan összekeverni mindent, amíg egyenletes mandulavajat nem kapunk.

Megjegyzés: Jól záródó edényben akár 3 hétig is eláll a hűtőszekrényben.

Ha nem szeretné saját maga elkészíteni a mandulavajat, vásárolhat készen is, és hozzáadhatja smoothiekhoz és egyéb ételekhez.

Palacsintatészta smoothie készítőből

Hozzávalók:

 • 1 nagy érett banán
 • 300 ml tej (állati és növényi is használható)
 • 200 g zabpehely
 • 1 tojás
 • 1 és fél teáskanál sütőpor
 • sütőolaj

Folyamat:

Először finomra keverjük a banánt, a tejet és a zabpelyhet.

Ezután hozzáadjuk a tojást és a sütőport, majd végső keveréssel elkészítjük a palacsintatésztát.

Most már csak enyhén kikent serpenyőben, klasszikus módon mindkét oldalát megsütjük a palacsintákat. Saját ízlésünk szerint kóstoljuk és díszítjük, és ideális esetben még melegen tálaljuk.

Mártogatós céklából és mentából

Hozzávalók:

 • 250 g főtt vagy sült cékla
 • 1/3 uborka (meghámozva, a belső húsát és magokat eltávolítva és felkockázva)
 • 250 ml görög joghurt
 • 1 gerezd fokhagyma
 • egy kis marék apróra vágott friss mentalevél
 • 1 teáskanál nádcukor

Folyamat:

Töltse meg a Nutribullet-et az összes hozzávalóval, és egyszerűen keverje ki belőlük a sima mártogatóst. Finom szerkezetűnek kell lennie, amibe bele lehet mártani a húsdarabokat és hasonlókat.

A kész céklás és mentás mártogatóst tegyük át egy tálba, és tálalás előtt tegyük a hűtőbe kihűlni (kb. 24 óráig friss marad).

Guacamole egy, kettő, három

Hozzávalók:

 • 1 nagy, jól érett paradicsom nagyobb darabokra vágva
 • 3 érett avokádó
 • frissen facsart limelé
 • egy marék apróra vágott korianderlevél
 • 1 kis apróra vágott vöröshagyma
 • 1 chili paprika (magtól megtisztítva és apróra vágva)
 • só és fűszerek ízlés szerint

Folyamat:

A hozzávalókat a Nutribulletbe tesszük, és összemixereljük (természetesen az avokádóból eltávolítjuk a magot, meghámozzuk). Fontos, hogy a megfelelő guacamolenak ne legyen krémes állaga. Úgy keverjük össze, hogy könnyen csomós szerkezetű legyen.

Ez az étel hajlamos az oxidációra és ezáltal a gyors barnulásra, ezért közvetlenül tálalás előtt készítjük el.

Egyszerű salsa

Hozzávalók:

 • 1 konzerv egész paradicsom sós lében
 • 25 g bazsalikomlevél
 • 1 kis vöröshagyma (durvára vágva)
 • 2 jalapeno (durvára vágva és kimagozva)
 • 1-2 gerezd fokhagyma (felvágva)
 • 2 evőkanál friss limelé
 • 1 teáskanál só

Folyamat:

A salsa állaga lehet szósz vagy finomra vágott saláta, ennek megfelelően alakítjuk a technikát.

Ha mártást szeretnénk, egyszerűen keverjük össze a keveréket, amíg el nem készül. Ha finomra vágott saláta formát akarunk, vagy valamit a kettő között, akkor más eljárást választunk. Rövid időközönként többször összekeverjük. Minden alkalommal, amikor az alapanyagokat megszakítjuk a keverőedényben, összekeverjük, hogy egyenletesen keveredjenek. Itt megfelelő időközönként keverjük össze. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük a salsa kívánt érdességét vagy finomságát.

Legalább fél órát hűtőben hagyjuk hűlni, de megfelelő tárolás esetén akár egy hétig is eláll. Lefagyasztható is, ebben az esetben akár három hónapig is eltartható.

Dressing piros paprikából

Hozzávalók:

 • 2 sült pirospaprika
 • 1 gerezd felvágott fokhagyma
 • 125 ml borecet
 • 4 evőkanál zsírszegény görög joghurt
 • 1 evőkanál extra szűz olívaolaj
 • 2 evőkanál hideg víz
 • 15 friss bazsalikomlevél
 • egy csipet só és egy csipet fekete bors

Folyamat:

Tegyünk mindent a Nutribulletbe és mixereljük össze.

Végszó

Amint azt maga is láthatja, a Nutribullet (mint minden más minőségi és erős smoothie készítő) nagyon sokoldalúan használható a konyhában.

Alkalmazási köre tehát messze nem a csak a smoothiek készítésére korlátozódik.

A legvalószínűbb azonban az, hogy smoothiet fog a leggyakrabban a segítségével elkészíteni.

Van egy katalógusunk

Close

Philco PHTB 6001 Turmixgép

15 980 Ft
3 out of 5
A Philco PHTB 6001 Turmix erős motorral könnyedén aprítja össze az alapanyagokat így készíthet vele bármit. Több sebességű fokozatának, és
Close

Philco PSHM 9000 multifunkcionális robotgép

93 445 Ft
5 out of 5
Rendkívül tartós és sokoldalú készülék, ami egy személyben látja el az összes konyhai eszköz feladatát. A robotgép habot ver, dagaszt,
Close

Sencor SBL 2310 smoothie turmixgép, fehér

10 995 Ft
5 out of 5
Ideális eszköz friss gyümölcsből készült és kondíciós italok, tejes koktélok, kevert italok, levesek, salsa szószok, mártások, koktélok és bébiételek készítéséhez.
Close

Sencor SBL 2330 smoothie turmixgép, fehér

12 295 Ft
3 out of 5
A turmixgéphez kettő levehető pohár ivócsőrös fedéllel tartozik, egy keverő edény, mely hordozható pohárként asználható és egy duplafalú rozsdamentes edény  fedővel
Close

Sencor SBL 3272RD turmixgép, piros

8 845 Ft
5 out of 5
Ideális mixer, amely kiválóan használható levesek, bébiételek, pürék, főzelékek koktélok, valamint egyéb ételek és italok készítéséhez. A kiváló minőségű rozsdamentes
Close

Sencor SBL 4371 turmixgép

12 990 Ft
4 out of 5
A Sencor SBL 4371 turmixgép. Megbízható, 600 W-os teljesítmény. Nagyméretű keverőpohara kiváló minőségű üvegből készült, űrtartalma 1,5 l. Két sebességi
Close

Sencor SBL 5370WH turmixgép, fehér

10 995 Ft
4 out of 5
Ez a mixer üvegedénnyel kiválóan használható levesek, bébiételek, pürék, főzelékek koktélok, valamint egyéb ételek és italok készítéséhez. A kiváló minőségű
Close

Sencor SBL 5372RD turmixgép, piros

9 845 Ft
5 out of 5
Ez a mixer üvegedénnyel kiválóan használható levesek, bébiételek, pürék, főzelékek koktélok, valamint egyéb ételek és italok készítéséhez. A kiváló minőségű
Close

Sencor STM 3620WH turmixgép, fehér

20 445 Ft
4 out of 5
Ideálisan használható nagyobb mennyiségű tészták, krémek, tejszínhab, tojáshab stb. készítéséhez. A robottal akár 1,6 kg tészta is készíthető a 4
Close

Sencor STM 3622BL

22 145 Ft
5 out of 5
A moderm formatervezésû konyhai robotgép gyönyörû, pasztell színekben ideális nagyobb mennyiségû tészták, krémek, tejszínhab, tojáshab stb. készítéséhez. A robottal akár
Close

Sencor STM 3623OR

22 145 Ft
3 out of 5
Konyhai robotgép modern formatervezéssel, gyönyörű, pasztell színekben, mely ideális nagyobb mennyiségű tészta, krémek, habok, tejszínhab elkészítéséhez, stb. A robottal akár
Close

Sencor STM 40WH konyhai robot, fehér

70 045 Ft
5 out of 5
Lépjen be az örvénylő színek játékos világába, amely fényessé teszi konyháját. Bemutatjuk a Sencor Pastels márka színek konyhai berendezések új
Rate this post
author-avatar

Azotthonom.eu szerzőről

Ez a teljes szerkesztői csapatunk. Mi kövessük a legújabb trendeket a házban, majd szolgáljuk fel cikkünkben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük